August-kampagnen er slut


Vores august-kampagne er slut. Du kan dog stadig opnå en god besparelse på vofes online-kurser, hvis du tilmelder dig både PRINCE2® Foundation og Practitioner.


Er du i tvilt om, hvorvidt E-learning er noget for dig?


I vores e-læringskurser bliver du ført igennem stoffet vha. videoer, tekst, små quizzer til hver lektion, testeksamener og en online mentor under hele forløbet. Og så afslutter du forløbet med en certificerende eksamen, som du enten kan tage online eller hos os i Herlev.


Se hvordan e-læringen virker Prøv PRINCE2® Foundation gratis her

Vælg mellem følgende onlinekurser

 

Hvorfor PRINCE2® hos Metier?

Metier er størst inden for PRINCE2® i Norden. Vi har mere end 15 års erfaring med uddannelse i projektledelse, og vi har certificeret mere end 10.000 i PRINCE2®. Samlet har vi haft mere end 100.000 deltagere igennem vores kursusprogram, der ud over PRINCE2® rummer Change Management samt en komplet portefølje af e-læringer, som dækker alle aspekter af projektstyring og projektledelse og udbydes på 7 forskellige sprog.

Metier udbyder derudover sin egen international MBA i Projektledelse i et samarbejde med Skema Business School i Frankrig.

Så hvorfor vælge Metier?

Fordi hos os bestemmer du selv, hvordan du vil tage dit kursus - traditionelt klassekursus eller e-læring

Online-kurserne giver dig mulighed for at læse, lære, forberede dig til eksamen og tage eksamen i dit eget tempo, og præcis når det passer dig. Hele kurset inklusiv eksamen foregår online. Pensummet er opbygget med praktiske eksempler, øvelser, casestudier og quiz, der er sjove og inspirerende. Du får også din egen mentor gennem hele kurset, som giver vejledning og svarer på spørgsmål. 

I klasserummet afvikles undervisningen over tre på hinanden følgende dage for Foundation og to på hinanden følgende dage for Practitioner. Underviserne er danske og er alle professionelle PRINCE2®-eksperter. Selve eksamen gennemføres på kursets sidste dag.

Fordi hos os kan du tage dine PRINCE2®-kurser på dansk eller engelsk

Du kan tage alle Metiers PRINCE2®-kurser på dansk eller engelsk.

Alt materiale inklusive PRINCE2®-manualen, testeksamener og eksamen fås på begge sprog, og alt er inkluderet i kursusprisen.

Du bestemmer selv, hvilket sprog der passer dig og sin virksomhed bedst.

Fordi vi giver dig certificeringsgaranti og tilfredshedsgaranti

Vi brænder for det, vi laver, og vil levere den bedste kvalitet - hver gang.

Derfor giver vi dig tilfredshedsgaranti. Skulle du ikke være tilfreds med dit kursus hos Metier, giver vi dig pengene tilbage.

Derudover får du certificeringsgaranti hos os på alle Foundation-kurser. Hvis du ikke består din Foundation-eksamen i første forsøg, er de efterfølgende forsøg helt gratis.

Fordi vores e-learing har vundet flere internationale priser

Metiers e-læring har vundet internationale priser, bl.a. ved e-learning Awards i London

Derudover har European Foundation for Management Development (EFMD) akkrediteret Metiers portefølje af e-lærings kurser på Master Niveau i EQUIS (European Quality Improvement System).

Du er derfor sikker på at få e-learning af allerhøjeste kvalitet, som sikrer, at du får det bedste ud af dit kursus.