Tak fordi du deltog i vores seminar

Tak fordi du deltog i vores gratis seminar Succes med forandringer.

Download Thomas Essendrops præsentation her.

Forneden kan du læse mere om de kurser, vi udbyder i Change Management.


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Metier.

 

Change Management Foundation

Til dig, der skal lede, håndtere eller bidrage til forandringsprojekter i din organisation eller som selvstændig konsulent.

3 dage | 12.500 kr.

Læs mere om kurset

 

Change Management Practitioner

Til dig, der vil have endnu dybere indsigt i Change Management og lære, hvordan du anvender metoden i praksis.

2 dage | 12.500 kr.

Læs mere om kurset

Hvorfor Change Management hos Metier?

Metiers undervisere og konsulenter har mere end 15 års erfaring med uddannelse og rådgivning i projektledelse og forandringsledelse.

På trods af, at mange danske og internationale virksomheder og organisationer er meget modne i forhold til at arbejde med projekter og programmer, oplever de stadig store udfordringer med at få deres projekter til at skabe den ønskede forretningsmæssige værdi. Dette behov har vi erkendt, og derfor tilbyder vi nu også kurser og rådgivning i Change Management.

Så hvorfor vælge Change Management hos Metier?

Fordi vi tilbyder en struktureret og velafprøvet tilgang til forandringsledelse,

Det er APMG International i England, der har udviklet metoden i samarbejde med Change Management Institute (CMI) – et globalt netværk af eksperter inden for forandringsledelse. Certificeringen baserer sig på forskning i forandringsledelse og over 600 forandringslederes praktiske erfaring med at gennemføre forandringer.

Når du tager en Change Management-certificering hos Metier, kan du derfor være sikker på at få en professionel og velafprøvet metode til at planlægge og gennemføre succesfulde forandringsprojekter.

Vores undervisere er alle akkrediterede og har over 10 års erfaring med forandringsledelse.

Fordi hos os bestemmer du selv, hvordan du vil tage dit kursus - traditionel klassekursus eller e-læring

Fra og med september kan du ikke kun tage Change Management som klassekurser, men også som onlinekurser.

Online-kurserne giver dig mulighed for at læse, lære, forberede dig til eksamen og tage eksamen i dit eget tempo, og præcis når det passer dig. Hele kurset inklusiv eksamen foregår online. Pensummet er opbygget med praktiske eksempler, øvelser, casestudier og quiz, der er sjove og inspirerende. Du får også din egen mentor gennem hele kurset, som giver vejledning og svarer på spørgsmål. 

I klasserummet afvikles undervisningen over tre på hinanden følgende dage for Foundation og to på hinanden følgende dage for Practitioner. Underviserne er danske og er alle professionelle PRINCE2®-eksperter. Selve eksamen gennemføres på kursets sidste dag.

Fordi vi giver dig certificeringsgaranti og tilfredshedsgaranti

Vi brænder for det, vi laver, og vil levere den bedste kvalitet - hver gang.

Derfor giver vi dig tilfredshedsgaranti. Skulle du ikke være tilfreds med dit kursus hos Metier, giver vi dig pengene tilbage.

Derudover får du certificeringsgaranti hos os på alle Foundation-kurser. Hvis du ikke består i første forsøg, er de efterfølgende forsøg helt gratis.

Fordi vores e-learing har vundet flere internationale priser.

Metiers e-læring har vundet internationale priser, bl.a. ved e-learning Awards i London

Derudover har European Foundation for Management Development (EFMD) accrediteret Metiers portefølje af e-lærings kurser på Master Niveau i EQUIS (European Quality Improvement System).

Du er derfor sikker på at få e-learning af allerhøjeste kvalitet, som sikrer, at du får det bedste ud af dit kursus.