Tak fordi sidst

Tak fordi du deltog i vores gratis seminar "Arbejd agilt med PRINCE2®".

Download Jonas Högstrands præsentation her.

Download vores gratis e-bog om PRINCE2 Agile®.


Forneden kan du læse mere om vores kurser i PRINCE2 Agile®.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Metier.

 

PRINCE2 Agile® Klassekursus

Til dig, der ønsker at deltage i et klassekursus og lære at kombinere PRINCE2®-metodens strukturerede tilgang med agile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup.


3 dage | 12.500 kr.


Læs mere om kurset

 

PRINCE2 Agile® E-learning

Til dig, der ønsker at tage kursus, når og hvor det passer dig, og lære at kombinere PRINCE2®-metodens strukturerede tilgang med agile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup.


Online | 8.950 kr.


Læs mere om kurset

Hvorfor PRINCE2 Agile® hos Metier?

I Metier har vi gjort det til vores mission at hjælpe vores kunder med at få det bedste fra både traditionelle og agile metoder. Derfor tilbyder vi kompetenceudvikling i bl.a. PRINCE2 Agile® og udvider hele tiden vores portefølje med nye kurser og uddannelsesforløb, som kan hjælpe danske virksomheder med at drive deres projekter mest hensigtsmæssigt.

Metier er størst inden for PRINCE2® i Norden. Vi har mere end 15 års erfaring med uddannelse i projektledelse og har certificeret mere end 10.000 i PRINCE2®. Samlet har vi haft mere end 100.000 deltagere igennem vores kursusprogram, der ud over PRINCE2® rummer Change Management samt en komplet portefølje af e-læringer, som dækker alle aspekter af projektstyring og projektledelse og udbydes på 7 forskellige sprog.

Metier udbyder derudover sin egen international MBA i Projektledelse i et samarbejde med Skema Business School i Frankrig.

Så hvorfor vælge Metier?

Fordi hos os bestemmer du selv, hvordan du vil tage dit kursus - traditionelt klassekursus eller e-læring

Online-kurserne giver dig mulighed for at læse, lære, forberede dig til eksamen og tage eksamen i dit eget tempo, og præcis når det passer dig. Hele kurset inklusiv eksamen foregår online. Pensummet er opbygget med praktiske eksempler, øvelser, casestudier og quiz, der er sjove og inspirerende. Du får også din egen mentor gennem hele kurset, som giver vejledning og svarer på spørgsmål. 

I klasserummet afvikles undervisningen over tre på hinanden følgende dage for Foundation og to på hinanden følgende dage for Practitioner. Underviserne er danske og er alle professionelle PRINCE2®-eksperter. Selve eksamen gennemføres på kursets sidste dag.

Fordi vi giver dig tilfredshedsgaranti

Vi brænder for det, vi laver, og vil levere den bedste kvalitet - hver gang.

Derfor giver vi dig tilfredshedsgaranti. Skulle du ikke være tilfreds med dit kursus hos Metier, giver vi dig pengene tilbage.

Fordi vores e-learing har vundet flere internationale priser

Metiers e-læring har vundet internationale priser, bl.a. ved e-learning Awards i London

Derudover har European Foundation for Management Development (EFMD) akkrediteret Metiers portefølje af e-lærings kurser på Master Niveau i EQUIS (European Quality Improvement System).

Du er derfor sikker på at få e-learning af allerhøjeste kvalitet, som sikrer, at du får det bedste ud af dit kursus.