Gratis e-bog | PRINCE2 Agile®

 

Måske kender du det:

Din organisation er vant til at køre projekter efter en traditionel projektledelsesmetode som fx PRINCE2®. I har udviklet et fælles PRINCE2®-sprog og har et solid fundament for at drive projekter.

Men I oplever måske også, at jeres projekter er for længe undervejs, at jeres time-to-market på nye produkter simpelthen er for lang, og at det produkt, projektet skulle levere, faktisk slet ikke var det, brugerne efterspurgte.

For at kunne konkurrere på jeres marked bliver I derfor nødt til at drive projekterne hurtigere og mere agilt og løbende sikre, at produkterne møder brugernes forventninger.

Men skal man så bare hælde PRINCE2®-babyen ud med badevandet og gå all in på agile metoder?

I denne e-bog giver vi dig et indblik i PRINCE2 Agile®-metoden og 5 gode råd til, hvordan du kan få dine projekter til at levere hurtigere og bedre output.

 

Så udfyld formularen til højre, og få tilsendt vores nyeste e-bog om PRINCE2 Agile® på mail - helt gratis.

 

Rigtig god læselyst!

 Udfyld formularen,
og få e-bogen gratis

 

PRINCE2 Agile®
Til dig, der ønsker at kombinere PRINCE2®-metodens strukturerede tilgang med agile metoder.
3 dage | 12.500 kr.

Læs om klassekurset

"Ved at vælge Metier fik vores projektledere ikke blot en PRINCE2 certificering men også en værdifuld støtte i forbindelse med implementering af PRINCE2 som metode."

- Global PPM, Novozymes

 

”Med Metier som leverandør har PRINCE2 fået et imødekommende ansigt udadtil. Stoffet bliver leveret i øjenhøjde og bliver koblet til praksis på en yderst relevant måde.”

- Chef for Projektledelse og Porteføljestyring, Postnord