Gratis e-bog | PRINCE2 Agile®

Sådan arbejder du agilt uden at miste dit PRINCE2®-overblik

Tip 2 af 5: Fra berøringsangst til hurtige feedback loops

Feedback er godt – hurtig og hyppig feedback er endnu bedre! Spørg dine brugere løbende, og hold retrospectives med dit projektteam hver måned.

Hyppige leverancer til brugerne vil udover at give os hurtigere udbytte også hjælpe gevaldigt på kvaliteten af det, vi laver.

Brugerne vil give os masser af feedback, f.eks. idéer til, hvordan løsningen kunne blive endnu bedre, eller hvilke dele af løsningerne de faktisk bruger (fordi det giver værdi), og hvad de slet ikke bruger.

Den feedback kan projektet bruge til at gøre næste leverance endnu bedre end oprindeligt planlagt. Brugerne vil få noget der passer bedre, og som giver dem mere værdi. Det vil flytte udbyttekurven opad.

Feedback er altså godt – og hurtig, hyppig feedback er bedre! Derfor skal vi ikke stoppe med at indsamle feedback fra brugerne. Hele projektet bør gennemsyres af feedback loops.

Hurtig og hyppig feedback er fundamentalt inden for agil projektledelse, og PRINCE2 Agile® indarbejder feedback på alle niveauer i projektet. Ud over bruger-feedback er et oplagt feedback loop at reflektere over, hvordan vi arbejder i projektet, og hvordan vi kan gøre det bedre.


Vil du vide mere om, hvad du som projektleder kan gøre for at arbejde mere agilt?

Så download vores gratis e-bog, og få adgang til alle 5 gode råd med uddybende forklaringer og konkrete tips til, hvordan du kan få dine projekter til at levere hurtigere og bedre udbytte.

Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde formularen til højre, og få tilsendt e-bogen på mail - helt gratis.


Rigtig god læselyst!

 Tilmeld dig vores nyhedsmail,
og få e-bogen gratis

Vores nyhedsmail

Bare rolig - vi spammer dig ikke. Vores nyhedsmail udkommer ca. hver anden måned. I nyhedsmailen får du:

  • Nyheder fra projektverdenen
  • Invitationer til gratis seminarer, webinarer osv.
  • Gode tilbud på kurser i projekt- og forandringsledelse

Og så kan du altid afmelde dig fra vores nyhedsmail igen.

"Ved at vælge Metier fik vores projektledere ikke blot en PRINCE2 certificering men også en værdifuld støtte i forbindelse med implementering af PRINCE2 som metode."

- Global PPM, Novozymes

 

”Med Metier som leverandør har PRINCE2 fået et imødekommende ansigt udadtil. Stoffet bliver leveret i øjenhøjde og bliver koblet til praksis på en yderst relevant måde.”

- Chef for Projektledelse og Porteføljestyring, Postnord