Gratis e-bog | PRINCE2 Agile®

Sådan arbejder du agilt uden at miste dit PRINCE2®-overblik

Tip 1 af 5: Fra slutprodukt til leverancemaskine

Planlæg dit agile projekt som en serie af leverancer, og tænk over, hvordan du kan give mest muligt udbytte i hver leverance.

I stedet for traditionelt at tænke projektet som et langt forløb der til sidst leverer et slutprodukt, så planlæg projektet som en serie af flere leverancer.

Faktisk fungerer det bedst at begynde med at planlægge kadencen, f.eks. vi leverer hver tredje måned. Derefter er udfordringen, hvordan vi kan give mest muligt udbytte i næste leverance.

Det er forskelligt fra projekt til projekt, hvordan slutproduktet deles op, men begynd f.eks. med en del af løsningen og/eller en del af brugerne. Det vil give hurtigere udbytte, hvilket er godt. Og giver det ikke udbytte, så er det endnu bedre, at vi har fundet ud af det tidligt i forløbet.

For at leverancemaskinen skal kunne give mest muligt udbytte til brugerne, er det afgørende, at projektet måler det realiserede udbytte. Planen for udbytte-review, som typisk ikke er et af de mest brugte ledelsesprodukter i PRINCE2®, skal være centralt i projektet.

Hyppige leverancer er et af PRINCE2 Agile®’s fokusområder og en grundlæggende forudsætning for at kunne få værdi ud af agil projektledelse.


Vil du vide mere om, hvad du som projektleder kan gøre for at arbejde mere agilt?

Så download vores gratis e-bog, og få adgang til alle 5 gode råd med uddybende forklaringer og konkrete tips til, hvordan du kan få dine projekter til at levere hurtigere og bedre udbytte.

Tilmeld dig vores nyhedsmail ved at udfylde formularen til højre, og få tilsendt e-bogen på mail - helt gratis.


Rigtig god læselyst!

8.900,- Gå til tilmelding

 Tilmeld dig vores nyhedsmail,
og få e-bogen gratis

Vores nyhedsmail

Bare rolig - vi spammer dig ikke. Vores nyhedsmail udkommer ca. hver anden måned. I nyhedsmailen får du:

  • Nyheder fra projektverdenen
  • Invitationer til gratis seminarer, webinarer osv.
  • Gode tilbud på kurser i projekt- og forandringsledelse

Og så kan du altid afmelde dig fra vores nyhedsmail igen.

"Ved at vælge Metier fik vores projektledere ikke blot en PRINCE2 certificering men også en værdifuld støtte i forbindelse med implementering af PRINCE2 som metode."

- Global PPM, Novozymes

 

”Med Metier som leverandør har PRINCE2 fået et imødekommende ansigt udadtil. Stoffet bliver leveret i øjenhøjde og bliver koblet til praksis på en yderst relevant måde.”

- Chef for Projektledelse og Porteføljestyring, Postnord